BREAKFAST OF TODAY

 
Dagens frukost: 
2 msk keso blandat med 1 msk hallon kesella
1 banan
Hallon & blåbär
1 Kiwi
Blandat med lite mandel och kokos.

DAGENS PASS

 
Dagens mellanmål! Hallonsmoothie. Ska snart kila iväg för dagens andra gympass. Imorse blev det bicpes och rygg, nu väntar kondition!

FAVORIT ÖVNINGAR - BRÖST


FAVORIT ÖVNINGAR - BEN & RUMPA


DAGENS PASS

Hej på er! Riktigt kul att ni gillar min träningsblogg och jag uppskattar verkligen era tips och råd! Hoppas ni stannar kvar! Är hemma efter ett hårt gympass. Idag körde jag ca 1h axlar,bröst och triceps. Helt sjukt vad jag är svag i vänster arm. Egentligen borde det ju vara likadant men när jag gjorde olika övningar så orkar jag med höger men inte med vänster. Någon som vet vad jag ska göra då? Bara träna vänster ett tag eller vadå ahah? Efter det sprang jag i 20min. Min kondis har blivit riktigt bra, det är jag stolt över. 
 
Dagens kost ser ut såhär:
Frukost: Fil, 1 Banan + kanel + 1 kiwi.
Lunch: Kebab + sallad.
Middag: Äggröra + bacon + sallad.
 
Kommer förmodligen slänga i mig en frukt eller två till kvällen, lite nötter kanske inte vore så dumt heller. Behöver oftast något litet på kvällen för att orka med alla läxor som måste göras. Imorgon är det dags för ben & mage. Håll utkik så kanske jag delar med mig av några tips!
 
Hahaha inte största muskeln direkt men vänta några veckor så ska vi se då! ;-)

FAVORIT ÖVNINGAR - AXEL&RYGG


EN SVACKA

Jahapp. För cirka tio minuter sedan var jag så otroligt sötsugen så jag vet knappt hur jag ska beskriva det. Ni vet hur det kan bli ibland? Dum som jag är klämmer jag ner en snickers. Och nu sitter jag här med världens ångest. Var det så jävla nödvänligt? Jag har ju varit hur duktig och nyttig hela veckan men nu, sista dagen av veckan var jag tvungen att faila. Verkligen?! Blir så arg på mig själv. Jag menar, så jävla gott var det ju inte. Nu i efterhand mår jag bara illa. Nästa gång jag blir sådär sötsugen ska jag ta nötter eller mörk choklad. För sugen kommer jag att bli. Det vet jag. Jag är ju trots allt inte mer än människa. Snälla ge mig tips på hur ni gör i liknande situationer! Är så trött på dessa svackor.
 

HEALTHY FOOD


MOTIVATION


FAVORIT ÖVNINGAR - MAGE


MINA INSPIRATIONSKÄLLOR

Tänkte tipsa om en träningsblogg och en träningstumblr som jag följer konstant! Bloggen heter Squats och där får du följa Evelin och Clara som gymmar ständigt. Man får lära sig mycket om själva övningarna och det har blivit mycket enklare för mig på gymmet tack vare deras bilder/videos, mycket bra att kolla på ifall man känner sig osäker på övningar och maskiner. Sedan är är det en tumblr som heter Getitforyou som är fylld av inspiration. Check it out!
 
 
Här nedan ser vi ett smakprov från ett inlägg ur bloggen. Klicka på bilden för att besöka bloggen.
 
 
Och här är ett smakprov från tumblren(kan man säga så haha?!) Klicka på bilden för att komma dit.

LYXA TILL DET LITE

 
Såhär ser min frukost ut idag. Choklad? Ja mörk choklad är som ni säkert vet nyttigare än vanlig. Köpte en choklaka här om dagen och det var bara 30 kolhydrater i, det är t.ex dubbelt så mycket i en marabou (100g). Brukar hacka över lite mörk choklad när jag känner mig extra sugen på något. Jag menar, man är väl inte mer än människa? Så testa det här om ni känner er sugna men samtidigt inte vill slänga i er en marabou.

RUN, LIKE CHANNING TATUM IS WAITING FOR YOU

T

FAVORIT ÖVNINGAR - ARM


WORK-OUT CLOTHES

Untitled #126
 
 
 
En sak som är hur kul som helst är att köpa träningskläder. Okej det verkar inte så roligt. Jag menar, vem vill slänga ut flera hundra på att köpa kläder när man VET att man kommer se äcklig, ofräsh och svettig ut i dem? Men saninngen är den att när du står där i dina snygga träningskläder framför spegeln i gymmet så känner du dig både snygg och självsäker. Nyckeln till framgång. Man vill bara fortsätta då! Här är några av mina favoriter blandat från victoria's secret, Nike, H&M, Nelly och Gina Tricot.
 

Vem jag är, varför jag vill förändras

Hej & Välkommen till min nya blogg! Jag är en tjej på 17 snart 18 år som har levt med otroligt komplex över min kropp så länge jag kan minnas. Har nog aldrig varit riktigt "smal" då min kropp alltid har varit kraftigt byggd. När jag gick i mellanstadiet var jag riktigt tjock, bokstavligen. Sedan började jag handboll och höll på med det många år och ett tag där gick jag ner lite i vikt. Men jag slutade och det blev mycket svårare att hålla igång med träningen. Nu gymmar jag och dansar så håller igång för fullt. Träningen har väl aldrig varit ett problem för mig utan det är kosten som är min svaga sida. Har tröstätit som bara den. När ingen såg, så fort ingen såg. Socker, socker, socker. Är en riktig liten godisråtta och har haft svårt att stå emot. Jag åt, sedan fick jag dåligt samvete, då åt jag mer, och så höll det på sådär i en enda ond cirkel. 
 
Ville inte ta stöd från de som ville hjälpa mig heller. Min mamma visste att jag ville gå ner i vikt och hon kunde komma med små kommentarer då och då om vad man ska göra osv. Men jag blev bara irriterad, jag ville fixa det här på egen hand. Jag vill fortfarande fixa det här på egen hand. Det andra stora problemet har varit mitt tålamod. Jag har inte haft tillräckligt tålamod för att hålla igång under en längre period. Slutade jag äta onyttigt och tränade som bara den under cirka 1 vecka utan förändring så gav jag upp. Vilket jag nu vet är helt fel. Det går inte så fort. Det tar tid. 
 
Nu har jag skaffat denna blogg för att kunna inspirera andra och mig själv. Jag kommer vara anonym av den anledningen för att jag har sånna komplex. Enligt google är jag ett kilo överviktig. Är inte tjock. Är heller inte smal. Men jag trivs inte. Jag vill kunna gå på stan och hitta ett par jeans och känna mig snygg i dom! Jag vill kunna gå i bikini på somrarna utan att bli tårögd när jag blickar ner på min kropp. Jag vill leva hälsosamt. Jag vill inte bli smal, jag vill bli fit. Bryr mig heller inte så mycket om vikten. Bryr mig om det jag ser i spegeln. Jag älskar kurvor, det är kvinnligt. Vill inte förlora mina kurvor. Jag vill må bra helt enkelt. 
 
Jag hoppas att ni kommer inspireras av min blogg och jag hoppas ni kan ge mig tips & råd! Det tar jag gärna emot. Är inget proffs på varken kost eller träning då jag är självlärd. Jag vill lära mig mer. Har ni frågor kan ni nå mig här på bloggen eller på: [email protected]
 
Hoppas ni stannar!